07 aprilie, 2012

Pasca cu ciocolata

Crema:
- 1 litru lapte
- 100 gr cacao
- 5 linguri faina
- 1 pachet unt
- zahar dupa gust (cca 1 cana)
- 6 galbenusuri
- 2 albusuri
- zahar vanilat, esenta de vanilie
Se fierbe laptele cu cacao si faina. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga galbenusurile, untul frecat cu zaharul si albusurile spuma.
Crema se pune in tava peste aluatul de chec mai gros (cu un pic mai multa faina) cu cacao sau fara pentru contrast. Se lasa 1 cm pe marginea tavii pentru a creste aluatul de chec. Se baga in cuptorul incins. Se scoate din tava cand s-a racit deja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.